« terug naar vorige pagina

Praktijkassociatie

Praktijkassociatie

Geachte heer, mevrouw,

Graag stellen wij U op de hoogte van een aantal veranderingen in onze praktijk.

De gezondheidszorg is een verandering aan het doormaken. Veel zorg vanuit het ziekenhuis verschuift naar de huisartsenpraktijk. Als huisartsenpraktijk spelen wij in op deze ontwikkelingen. In de afgelopen 10 jaar is het team flink uitgebreid. Er zijn meer doktersassistentes met een breder takenpakket. Het takenpakket van de praktijkondersteuners is uitgebreid om de stijgende chronische zorg in goede banen te leiden en de praktijkondersteuners GGZ pakken de stijgende psychische zorgvragen op. Verder vinden wij het belangrijk dat er voldoende opgeleid personeel beschikbaar blijft voor de huisartsenzorg. Vanuit deze verantwoordelijkheid bieden wij jaarlijks opleidingsplaatsen aan voor huisartsen en doktersassistentes in opleiding.

Sinds 1 januari 2019 heeft er ook een uitbreiding bij de huisartsen plaatsgevonden.                      

Mw. C.M. Nijkamp gaat samen met Dhr. W. Schopman de praktijk voortzetten. Samen zorgen zij voor de continuïteit van de huisartsenzorg in de praktijk. De praktijk is het hele jaar op werkdagen voor u open.

Heeft U voorkeur voor een arts dan kunt u dit aangeven bij de assistente. Wij proberen hier in de planning zoveel mogelijk rekening mee te houden. Indien de gewenste arts niet in de gelegenheid is, kunt u terecht bij een andere arts.

Wij proberen met de tijd mee te gaan, zodat we de dienstverlening voor u kunnen vereenvoudigen. Op de achterzijde vindt u de nieuwe praktijkinformatie. Hierbij vindt u ook een overzicht van onze online diensten, zoals online een afspraak maken, een vraag stellen, een herhaalrecept aanvragen en meer. Deze mogelijkheden bieden wij zowel via onze website aan als via de MedGemak-app. (Zowel voor Android en iOS).

Met alle veranderingen in de praktijk staan wij altijd open voor feedback , zodat wij onze zorg en dienstverlening verder kunnen verbeteren.

 

Met vriendelijke groet,

Dhr. W. Schopman

Mw. C.M. Nijkamp

Huisartsen

 

 

Praktijkinformatie

 

Naam                                                    Huisartsenpraktijk Schopman & Nijkamp

Praktijk houders                             Dhr. W. Schopman

                                                                 Mw. C. M. Nijkamp

Adres                                                     Moergestelseweg 24 A

                                                                 5062 JW Oisterwijk

Telefoon                                               013 – 521 05 74

                                                                 Optie 1: Spoed       Optie 2: Herhaalrecepten       Optie 3: assistente                                                 

Website                                                www.schopmannijkamp.nl

Openingstijden (Ma t/m Vr)      8.00 – 17.00 uur (12.30-13.30 uur alleen spoed)

Huisartsenpost                                0900 – 33 22222  (Avond Nacht en Weekend)

 

De app MedGemak-app

Met de app MedGemak krijgt u laagdrempelig de mogelijkheid om zorgzaken bij uw apotheek en/of huisartsenpraktijk te regelen. U kunt de app downloaden op uw telefoon of tablet. U moet eenmalig inloggen met uw DigiD code, waarna u gemakkelijk met een zelfgekozen cijfercode kunt inloggen en gebruik kunt maken van onze online diensten. 

Onze online diensten (Via MijnGezondheid.net)

Het is ook mogelijk om een hele hoop zaken beveiligd via onze website te regelen. Dit kan 24uur per dag, 7 dagen per week. Gaat u naar www.schopmannijkmap.nl en op de homepagina treft u onderstaande opties. Door in te loggen met uw DigiD-code kunt u makkelijk en veilig gebruik maken van de diensten.

  • Afspraak maken: Maak direct online een afspraak bij uw zorgverlener (Dit kunt u ook gebruiken zonder DigiD code)
  • Herhaalmedicatie: Bestel online uw chronische medicatie zodat u dit 2 werkdagen later op kunt halen bij uw apotheek.
  • Stel een vraag: uw minder urgente vragen, waarvan u het niet nodig acht dat u naar de praktijk moet komen, kunt u online stellen aan uw huisarts, praktijkondersteuner of doktersassistente. Binnen 2 werkdagen kunt u van ons een reactie verwachten.
  • Onderzoeksuitslag: uw recente lab uitslagen inzien.

Alle diensten kunt u ook raadplegen via: https://home.mijngezondheid.net Op deze website staan al onze diensten breder aangeboden. U kunt hier ook het volgende regelen:

  • Persoonsgegevens wijzigen/aanvullen. Wij vinden het belangrijk dat wij u makkelijk en snel kunnen bereiken. Zorg ervoor dat uw contactgegevens bij ons bekend zijn. Indien u uw mobiele telefoonnummer en emailadres nog niet aan ons heeft doorgegeven, willen wij u vragen dit als nog te doen. Het liefst online of via de mail.
  • Een actueel medicatieoverzicht inzien en/of afdrukken.

Reizigersinformatie

De praktijk is officieel geregistreerd als vaccinatiecentrum bij het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reisadvisering) en staat officieel geregistreerd als gele koorts centrum.

Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan, dan kunt u bij ons vrijblijvend een advies opvragen via het Intake formulier Reizigersadvisering op onze website. Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op.