« terug naar vorige pagina

Huisarts H.N. de Thouars

Mevr. H.N. de Thouars is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag de gehele dag.

Tijdens mijn studie geneeskunde aan de V.U. te Amsterdam heb ik mij met veel enthousiasme bezig gehouden met wetenschappelijk onderzoek bij de chirurgie. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt als arts- assistent Chirurgie, Urologie, Orthopedie en als spoedeisende hulp arts.

In die periode ontdekte ik het grote verschil in ziekte beleving van mensen en hoe belangrijk daarbij onderlinge communicatie is. De keuze voor het huisartsenvak, waar alle facetten van de geneeskunde samen vallen, was toen gauw gemaakt.

Mijn interesse in kleine chirurgie en buikproblemen heb ik behouden. Na mijn huisartsenopleiding heb ik ervaring opgedaan in diverse huisartsenpraktijken door heel Nederland.

Ik ambieer een huisarts te zijn die luistert, geruststelt, waar mogelijk lijden verzacht, hulp biedt en door empathisch te zijn dichtbij haar patiënten staat.