« terug naar vorige pagina

H.Broeksteeg

Sinds 1985 ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk.
Gestart als praktijkassistente en doorgegroeid naar praktijkondersteuner Somatiek om uiteindelijk in 2010 de opleiding manager in de zorg af te ronden.
Sinds die tijd werkzaam in diverse praktijken als zorgmanager met zeer uiteenlopende takenpakketten.

Naast de dagelijkse werkzaamheden in de diverse praktijken kwamen er ook landelijke activiteiten als een logisch gevolg van mijn interesse in ICT op mijn pad en hou ik mij al jaren bezig met de sofwarecommissie van CGM- Huisarts. Ook ben ik al jarenlang bestuurslid van Atlas, de gebruikersvereniging van Promedico(VDF en ASP) en CGM- huisarts. Atlas-bestuursleden zijn vertegenwoordigd in verschillende overlegstructuren die zich bezig houden met de automatisering in de zorg, zoals LHV, NHG, Nictiz en VZVZ.

Het meedenken over- en het organiseren van het NedHIS congres doe ik sinds enkele jaren.
Het congres wordt georganiseerd door NedHIS, de koepel van gebruikersverenigingen van huisartsinformatiesystemen(HISsen).
In NedHIS is 90% van de huisartsen verenigd. NedHIS vertegenwoordigt de gebruikersverenigingen Atlas (Promedico en CGM Huisarts), Orego (MicroHIS), OmniHIS en VeGOM (Medicom) in het overleg met gezamenlijke partners en onderhoudt contact met landelijke spelers in de zorg, zoals NHG, LHV, Nictiz, VZVZ, VWS en zorgverzekeraars.
Het congres wordt in 2023 voor de 29ste keer georganiseerd.