« terug naar vorige pagina

Doktersassistente Wendy van den Dries

Wendy is sinds juni 2007 werkzaam als doktersassistente in de praktijk. Zij is werkzaam op maandag ochtend, dinsdag ochtend, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend.

Naast haar standaard werkzaamheden als doktersassistente is Wendy opgeleid voor het hechten van wonden. Wendy verzorgt eveneens een vrouwenspreekuur. U kunt bij haar terecht voor o.a. uitstrijkjes, soa testen, en anticonceptie.
Ook heeft Wendy de opleiding Spreekuur ondersteuner huisarts (SOH) afgerond. Hiermee kan zij zelfstandig een aantal klachten behandelen, zonder directe tussenkomst van de huisarts. Wel zal de huisarts altijd bereikbaar zijn voor overleg. Klachten die onder de SOH-verantwoording vallen zijn bijvoorbeeld; neusbloedingen, tand door de lip, keelpijn, verkoudheid/sinusitisklachten, enkel- en teenletsel, huidaandoeningen (allergie, insectenbeet, tekenbeet, bijtwond, brandwond, schaaf-, scheur-, snijwond)
Het kan dus voorkomen dat u voor bepaalde klachten niet meer door de huisarts gezien hoeft te worden, maar dat u wordt uitgenodigd op het spreekuur van Wendy

Wendy is een zeer betrokken assistente die zich specialiseert om optimale zorg te verlenen.